Frietje Precies

Frietje Precies: waar strokenteelt en precisielandbouw elkaar treffen

Bij Frietje Precies versterken strokenteelt en precisielandbouw elkaar. Drones scannen het gewas en verzamelen data, waarna elke plant precies krijgt wat die nodig heeft. Supergoed voor het gewas, de bodem en voor jou. En superlekker! Kom proeven op de Dutch Design Week (19-27 okt)

Frietje Precies

Frietje Precies - veel leven op en rond de akker

Boer Jacob en alle leven op en rond zijn akkers zijn blij met Frietje Precies. Tussen de gewassen groeien bloemen, en kunstmest is niet nodig. Ook allemaal hartstikke goed voor jouw frietje! Kom het proeven op de Dutch Design Week

Frietje Precies

Boer Jacob op weg met Frietje Precies naar DDW

Het Frietje Precies is klaar. De aardappelen, bataten en pastinaken zijn geteeld, geoogst en verwerkt, de kleurige frietzak gedrukt. Vers van de akker zijn 10.000 porties op weg naar onze frituur op het Ketelhuisplein in Eindhoven (Dutch Design Week, 19-27 okt.). Zien we ook jou daar?

Frietje Precies

Frietje Precies: zo zit 't in elkaar

Frietje Precies voor dummies. Zodat je echt aan iedereen je enthousiasme over ons frietje kunt doorgeven. Dat is nodig om boer Jacob zijn bodemvriendelijke manier van akkerbouw vol te kunnen laten houden. En heb je het Frietje Precies geproefd, dan is het doorvertellen helemaal eenvoudig.

Frietje Precies

Echte designfrietjes

Echte designfrietjes tijdens de DDW. Landbouw en ontwerp komen bij elkaar om deze speciale frietjes te maken.  Mensen aan de frietkraam vertelden ons dat ze dit op TV hadden gezien en speciaal naar Strijp S kwamen om ons Frietje van Pastinaak, Bataat en Aardappel te komen proeven.

Frietje Precies

Waarom Frietje Precies zo lekker is

Wat Frietje Precies zo lekker maakt? De mix van aardappel, bataat en pastinaak, én dat het goed is voor de bodem, insecten en de boer. Nog t/m 27 oktober op het Ketelhuisplein in Eindhoven, dagelijks van 11-20 uur.

Frietje Precies

Campagne gestart

Anne-Marie Spierings (gedeputeerde Landbouw bij de provincie Noord-Brabant) besteld 10.000 porties Frietje Precies. Dat wordt nog even schillen. Deze video was de kickoff van de video campagne van 6 videos die met een goed hart en knipoog het Frietje Precies aan de wereld voorstelt.

Frietje Precies

Frietje Precies: voor een goed belegde boterham

Met Frietje Precies pakt boer Jacob (Van den borne aardappelen) meer controle over wat er met zijn aardappelen, bataten en pastinaken gebeurt. Want in de keten wordt het echte geld niet met het gewas verdiend, maar met het eindproduct. Gun je Jacob ook een fijn belegde boterham, kom dan ons frietje eten op de Dutch Design Week (19-27 okt). Tot dan! frietje-precies.nl

Videos

Om het verhaal van strokenteelt, precisielandbouw, de teler en het 100% bodemvriendelijke frietje te vertellen hebben we samen met FoodUp Brabant en bureau Ultra Ultra gekozen voor een 6-tal videoclips die de serieus duurzame en lekkere zaak met een glimlach overbrengt.